Szolgáltatásaink

A telephelyünkre beérkezett faanyagot, a vevővel előre meghatározott módon, feldolgozzuk, és szállításra előkészítjük.

Bérfűrészelés

Telephelyünkre beérkező faanyagot vevői igények alapján méretre vágjuk, majd szállításra előkészítjük.

Erdészeti Szaktanácsadás, Szakirányítás

A 2009. évi XXXVII. törvény (Erdőtörvény) értelmében “az erdőgazdálkodó erdőgazdálkodási tevékenysége szakszerűségének biztosítása érdekében jogosult erdészeti szakszemélyzetet köteles alkalmazni…” (Etv. 97. §).

  • Az erdészeti szakirányítás szolgáltatás nyújtása során az erdőgazdálkodót szakmai tanácsokkal látjuk el, támogatjuk, továbbá a Megrendelő kérésére ellenőrizhetjük az erdőgazdálkodást végző kivitelező munkájának szakmaiságát is.
  • A szakszemélyzeti szolgáltatásunk igény szerint tartalmazza az erdőgazdálkodó képviseletét az erdészeti hatóság felé, az éves erőgazdálkodási terv elkészítését, műveleti lapok kiállítását, gyérítés jelölését, fatömegbecslést, erdőrészlet határainak azonosítását és jelölését, továbbá egyéb felmerülő szakmai kérdések esetén is bizalommal fordulhatnak hozzánk.
  • Új, támogatással megvalósuló erdők, valamint szabadrendelkezésű erdők telepítését megelőző erdőtelepítési terv elkészítését is teljes körű ügyintézéssel vállaljuk.

Erdő- és Faanyag Felvásárlás

Cégünk nagy figyelmet fordít a fenntartható erdőgazdálkodásra, és a faanyag termesztés elengedhetetlen része a szakszerű erdőgazdálkodás.

Ezért már a kezdetektől tanácsokkal láttuk el a magánerdő tulajdonosokat, mivel működésünk alapja a minőségi faanyag.

 Erdő és faanyag felvásárlás, igény esetén erdő értékesítésre is van lehetőség.

A Fagus Fafeldolgozó Bt komplex szolgáltatást nyújt a magánerdő tulajdonosoknak.

Válasszon szolgáltatást!

Scroll to Top